Tolna Megye Vezető Hír

Országosan is példaértékű együttműködést kötött a Tolna megyei önkormányzat

Országosan is példaértékű együttműködést kötött a Tolna megyei önkormányzat

A Tolna megyei Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás, és Dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző, jelentette be az önkormányzat új együttműködésését, amelyet a vidékfejlesztési források közös tervezéséért kötöttek.

Az önkormányzat a  Tolnai Hármas Összefogás Vidékfejlesztési Szövetség a Tolna Megyei Önkormányzat Hivatalával, a Völgységi Önkormányzatok Társulásával, valamint a Kapos-menti Terület- és Vidékfejlesztési Társulással fog össze a 2014-2020 közötti finanszírozási időszak LEADER forrásainak tervezése kapcsán. A források eredményes lehívásának ugyanis az egyik fontos feltétele az elnök szerint, hogy a terület- és vidékfejlesztési szereplők együttműködjenek a tervezés során.

 

A Tolna megyei Közgyűlés elnöke, Fehérvári Tamás, és Dr. Gábor Ferenc megyei főjegyző

 

Országosan is példaértékű együttműködést kötött a Tolna megyei önkormányzat
A Tolna megyei LEADER szervezetek üdvözölték a kezdeményezést, mely szerint a megyei önkormányzat segítséget nyújt a megyébe érkező vidékfejlesztési források tervezésében – kezdte a tájékoztatást Fehérvári Tamás. Gábor Ferenc főjegyző egyetértve az elhangzottakkal kijelentette, a szerződések megkötésével országosan is példaértékű összefogás valósul meg a Hivatal és a vidékfejlesztési szereplők között.  A felek célként fogalmazták meg, hogy a megye valamennyi LEADER szervezete együttműködjön, ezáltal hatékonyabban valósíthatók meg a különböző térségek fejlesztési elképzelései.

-csa

Forrás: tolnamegye.hu

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink

 

tolnamegye