Tolna Megye Vezető Hír

Fejlesztések Bonyhádon

Fejlesztések Bonyhádon

A Tolna megyei Bonyhádon megújult a városközpontot a 6-os úttal összekötő Nepomuki Szent János híd, valamint négy hektárral bővítik az ipari parkot.

A Nepomuki Szent János hidat 283 millió forint kormánytámogatással újíttatott fel a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A híd avatásán Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár, a város országgyűlési képviselője emlékeztetett: az átkelőn egy baleset után szerkezeti hibát tártak fel, ezért három évig csak egy sávon lehetett rajta közlekedni. A híd a 18. századtól biztosítja az átkelést a Völgységi-patakon, részleges lezárása alatt a település északi határában is épült egy átkelő, így már kijárata van a városnak a 6-os útra - mondta.

 

A felújították a Nepomuki Szent János-hidat Bonyhádon

A felújították a Nepomuki Szent János-hidat Bonyhádon 

 

A bonyhádi ipari park 480 millió forintos beruházással négy hektárral bővül, ahol öt feldolgozóipari ipari üzemcsarnok épül. A projekt a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrásaiból valósul meg. Az öt üzemcsarnok zöldmezős beruházással összesen 4000 négyzetméternyi területen létesül, amelyhez feltáró út is épül. Az útvonal egyben az ipari park jelenlegi területen működő vállalkozások megközelítését is megkönnyíti. A kivitelezést 2018. májusban tervezik elkezdeni, az üzemek összesen 70 munkahelyet teremtenek.

 

MTI/T.D.

 

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink

 

tolnamegye