Tolna Megye Vezető Hír

Bonyhádon az önkormányzat és a VOSZ is segíti a vállalkozók munkáját

Bonyhádon az önkormányzat és a VOSZ is segíti a vállalkozók munkáját

A Tolna megyei Bonyhádon folytatódott 2015.03.05-én a vállalkozások strukturált tapasztalatcseréje a Vállalkozók és Munkáltatók  Országos Szövetsége (VOSZ) TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című Európai Uniós finanszírozású projektje keretében.

->Sajtóközlemény letöltése

 

 

A VOSZ Tolna megyei elnöke, Dr. Fajszi LajosA VOSZ projektjének fő célkitűzése a vállalkozások támogatása, az ismeretek bővítése, az aktuális gazdasági változások kommunikálása. A TÁMOP-2.5.3.C-13/1-2013-0001 "A munkáért!" című pályázat egy nagy szolgáltatás csomag, melynek keretében virtuális tanácsadás van 5 témában: jog, adó, finanszírozás, munkavédelem és pályázat. Minden régióban a regionális tanácsadók a VOSZ irodákban hetente kétszer személyesen is tanácsot adnak. A vállalkozások ismereteinek bővítésére vállalkozói tájékoztató füzetek és összefoglaló kiadványok  készülnek és 103 rendezvényt szerveznek regionális, megyei és kistérségi szinteken. A vállalkozói akadémia című rendezvények célja a vállalkozások ismereteinek bővítése. A 2 napos megyei rendezvények célja az aktuális gazdasági események kommunikálása. A vállalkozói tapasztalatcserék célja a vállalkozások gondjainak feltárása, a pályázat eredményeinek bemutatása és az aktuális gazdasági változások kommunikálása. Ezeket a rendezvényeket főleg kisvárosokban, kistérségekben rendezi a VOSZ.

Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ), Bonyhád, vállalkozások strukturált tapasztalatcseréje
A bonyhádi rendezvény célja volt a vállalkozások együttműködésének elősegítése, a versenyképességük növelése, és foglalkoztatási potenciáljuk megerősítése. A szakmai fórumon megjelenők tájékoztatást kaptak többek között a 2015. évi adótörvény változásairól és a pályázati lehetőségekről is. Az eseményen Filóné Ferencz Ibolya, Bonyhád város polgármestere tájékoztatást adott a település új beruházásairól és fejlesztéseiről. Többek között az is elhangzott: az önkormányzat létrehozott egy díjat, amellyel a kiemelkedő vállalkozók munkáját szeretnék elismerni. A VOSZ Tolna megyei elnöke, Dr. Fajszi Lajos elmondta: azt szeretnék, ha a vállalkozások minél gyorsabban jussanak érdemi információhoz, ebben segítséget nyújt a projekt keretében létrehozott vallalkozo.info oldal.  A VOSZ folyamatosan partnerségre törekszik valamennyi olyan intézménnyel, szervezettel, amely a vállalkozások sikeréhez és eredményes működéséhez hozzájárulnak.

 

 

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink

 

tolnamegye