Tolna Megye Vezető Hír

Népszerű a kedvezményre jogosító kártya Tamásiban

Népszerű a kedvezményre jogosító kártya Tamásiban
Pár hét alatt száznál is többen igényelték a március elején forgalomba állított Tamási kártyát. A kedvezménykártya a város lakóinak akár 25 százalékos megtakarítást is jelenthet a helyi szolgáltatások igénybevételekor.
Március 1-jétől lehet igényelni az önkormányzattól a kedvezményekre jogosító úgynevezett Tamási kártyát. A kártyát azok a helyi lakosok kaphatják meg, akik legalább egy éve nem költöztek el jelenlegi lakhelyükről, valamint nincs tartozásuk az önkormányzat felé. A jogosultak 1500 forintért válthatják meg a Tamási kártyát, az éves meghosszabbítás díja pedig 1000 forint. Jelenleg tizenegy olyan hely van a Tolna megyei városban, ahol a kártya felmutatása ellenében kedvezmény vehető igénybe, ilyen többek között a termálfürdő, ahol akár 20 százalékos engedmény is kapható a belépőkre, de az éves parkolóbérlet is 25 százalékkal olcsóbban vásárolható meg. Emellett számos kiskereskedelmi üzlet, egy autószerviz, valamint egy egészségügyi és egy irodatechnikai szolgáltatásokkal foglalkozó cég is csatlakozott az akcióhoz.

A város több szolgáltatója nyújt kedvezményeket a Tamási kártya felmutatásával.

Március 1-jétől lehet igényelni a Tamási kártyát (Fotó: tamasikartya.hu)

Tolna megyében eddig egyedülálló kezdeményezést valósított meg a tamási önkormányzat a kedvezménykártya bevezetésével. Széles András alpolgármester az MTI-nek elmondta, hogy az akció célja a helyi gazdasági szereplők megerősítése, továbbá a helybeliek Tamásihoz való kötődésének és a város népességmegtartó erejének növelése.

-W-

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink

 

tolnamegye