Tolna Megye Vezető Hír

Fehérvári Tamás: Munkahelyteremtő projektekre van szükség Tolna megyében

Fehérvári Tamás: Munkahelyteremtő projektekre van szükség Tolna megyében

Hirt Ferenc országgyűlési képviselő, Tolna megye fejlesztési biztosa, valamint Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke nemrég Tolna megye fejlesztési terveiről adtak tájékoztatást.

Az uniós csatlakozás óta felértékelődött a szerepe annak, hogy a cégek termékei milyen mértékben tartalmaznak hozzáadott értéket, képesek-e folyamatosan bővíteni vagy munkahelyeket teremteni. Európában rendkívül gyors a fejlődés üteme, ehhez pedig a magyar gazdasági szereplőknek is igazodniuk kell, különben csekély az esélyük a megmaradásra. Fontos, hogy a rendelkezésre álló uniós forrásokat ennek tükrében használjanak fel, melyek elsősorban gazdasági fejlődést eredményeznek - véli Hirt Ferenc megyei fejlesztési biztos. Fehérvári Tamás, a megyei közgyűlés elnöke , Tolna megye

 

Tolna megye fejlesztésében fontos szerepet játszanak a sikeres helyi cégek 

 Fehérvári Tamás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) kapcsán elmondta, hogy a pályázatok várható megjelenéséig, szeptemberig még van idő a további projektötletek begyűjtésére, amelyeknél fontos szempont, hogy életképesek legyenek, és a munkahelyteremtést, a gazdaság fejlesztését segítsék.  A közgyűlés elnöke leszögezte: az előttünk álló időszak feladatai nem lesznek könnyűek, azonban közös szándékkal, partnerséggel, jó ötletekkel felépülhet a sikeres Tolna megye.

 

Forrás: tolnamegye.hu

-csa-

Ász Hír

MÖOSZ Hírek

Bulvár hírek

Partnereink

 

tolnamegye